Siirry suoraan sisältöön

Blogi

Saunan käsijohde

Saunan käsijohde ja esteettömyys

  • tehnyt

Kun saunaa suunnitellaan, on turvallisuusnäkökohdat otettava huomioon ja samalla kertaa voi ottaa huomioon myös esteettömyyden. Molemmat ovat tärkeitä asioita ja joissakin tilanteessa ne on huomioitava samassa kohteessa. Käsijohteet ja kaiteet ovat turvallisen liikkumisen apuvälineitä sekä saunassa niiden tarkoitus on estää kosketusta kiukaaseen, joka saunoessa on… Lue lisää »Saunan käsijohde ja esteettömyys

Lapin matkailukohteet

Lumoavat Lapin matkailukohteet

  • tehnyt

Lapissa on monia huikeita matkailukohteita ja niiden lumoa voi vain kuvitella. Ovatko Lapin matkailukohteet sellaisia, että niihin pääsee liikuntarajoitteinen sujuvasti? Onnistuuko jonkin korkeimman tunturin huiputus muutenkin kuin jalan vai voisiko se lumous syntyä kullanhuuhdonnasta? Mahdollisuuksia on monia ja Lapista mennäänkin usein etsimään rauhaa ja rentoutumista.… Lue lisää »Lumoavat Lapin matkailukohteet

Revontulia Lapissa

Suomen matkakohteet

  • tehnyt

Suomen matkakohteet ovat suosittuja kotimaisten ja ulkomaalaisten turistien keskuudessa. Lue Suomesta matkailumaana ja suosituista matkakohteista.

Esteettömässä saunassa mahtuu kääntymään pyörätuolilla.

Esteetön sauna antaa löylyt kaikille

  • tehnyt

Esteetön sauna mahdollistaa löylyt kaikille. Saunatila on riittävän suuri ja turvallisesti toteutettu. Tiedätkö, mikä on riittävä pyörähdyssäde?

Pyörätuolin kanssa matkalla

Pyörätuoli autoon ja menoksi

  • tehnyt

Kuinka saada pyörätuoli autoon ja lähteä reissuun? Tutustu pyörätuolin kanssa matkustamiseen täällä, mitä siinä autolta vaaditaan?